torsdag 26. november 2009

Det nærmer seg!

Hvert år tenker jeg at jeg skal være tidlig ute med julekalenderen til ungene.
Og hvert år står jeg der midt i november og har ikke engang begynt å tenke.

Men jeg rekker det i år og. Har fått handlet 72 kalendergaver.

Nå mangler det bare å pakke de inn og henge de på.

Den første kalenderen broderte jeg til eldste sønn for 16 år siden. Han vil fortsatt ha kalender, men den skal henge litt skjult så ikke besøkende ser den. Han er litt flau over at han vil ha kalender da:-)Denne ble laget til frøkna for 12 år siden. Synes selv det er den fineste. Er bare synd jeg broderte med 1 tråd for lite, og det oppdaget jeg ikke før jeg var kommet veldig langt og ikke gadd å ta opp igjen.
Minstemann måtte jo også ha kalender, så da var det bare å sette igang igjen. Denne laget jeg for 9 år siden.

Synes det holder med 72 kalendergaver, så mannen og jeg klarer oss med Flaxkalender. Spennende det og da:-)4 kommentarer:

 1. Hei.Så mange fine kallendere du har brodert.Jeg å broderte to til mine to.Jeg hadde så lyst til å lage i lappeteknikk til dem men de skulle apsolut ha de som jeg hadde brodert.Så jeg får vell vente med det til jeg kanse blir bestemor en gang.Jeg har så lyst til å ji deg en brettepose til å ha pepperkakeboksen i.Du skal få den av meg som en vennegave.Du kan velge en av de tre som jeg laget nå sist på innlegget mitt.Så kan du sende en e post til meg med addressen din..bødilcu@hotmail.com...Tove Pia skal også få en.Lykke til med å pakke inn alle gavene for det var det verste jeg gjore..Ønsker deg en riktig fin førjulstid.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 2. Hei. Er ikke sikker på om jeg har vært inne hos deg før. Men iallefall...her kommer jeg tilbake, det er sikkert!!!
  For noen nyedelige kalendere du har brodert, barna dien er nok stolte av hver sin tenker jeg.

  Jeg har to broderete kalendere etter storebarna mine, men har ikke begynt å bruke en av de til min lille tulle ennå. Tar vel en til neste år. Så får det holde med sjokoladekalender og Jul i Svingen i år.

  Skal se mere av bloggen din, for her var det mye fint å se på.
  Ønsker deg en riktig fin adventshelg.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 3. Hei igjen.Nå er du kommet fram i blogglisten.Kjempe kjekt.Kom noe i veien så pakken din blir ikke sendt før på Mandag.Ønsker deg en riktig førjulshelg.Klem fra Bodil...

  SvarSlett