lørdag 26. desember 2009

Tilbakeblikk!

Endelig ble det litt tid til å sette seg ned og puste ut! Julaften og 1. dag er "lage mat dager", så da blir det ikke tid til PC.

Julaften kom med snø. Var litt spent på om mine gamle foreldre fikk karret seg hit. Men jammen ga det seg ikke å snø, så veiene ble framkommelige igjen. 10 stk var vi til bords. Svoren ble sprø, og surkålen passe sur.Vi bruker moltekrem til dessert. Det har jeg dratt med meg hjemmefra, blander litt østlandet og vestlandet. Moltene ble plukket i Eggedal, der min far har hytte.Ungene fikk hver sin Ipod til jul. Var på tide nå å få puttet all lyden inn i ørene, ettersom det er 3 forskjellige musikkstiler det er snakk om her. Tror vi traff ganske bra med den gaven.

1. juledag er vi i heimen. Men det skal lages mat igjen. Vi har ingen tradisjon på hva som skal serveres, så i år ble det kalvesteik og fløtesaus.

2. juledag pleier vi å være hos mine foreldre. Der vanker det pinnekjøtt og kålrotstappe. Gleder meg!


2 kommentarer:

  1. Ja denne deilige juletid. Vi får nyet den, maten og ikke minst gleden av å ha hverandre og familie rundt oss. God romjul.
    Klem Ann<3

    SvarSlett
  2. Hei.Så koselig å fint du har pyntet.Deilig med god julemat.Det er jeg også som oftes står får maten i jula.Men i dag er det min bedre halvdel som hålder nå på å lager Bakkalao...Dem er så fin de krusene du har nederst..Såg dem på Husfliden når jeg var der på Juleaften.Lurer på om jeg skal beggynne å sammle på dem.Kjøpte meg servietter som hører til dem.Multekrem og Kromkaker nam nam.Hører julen til.Snør på Oppdal nå og 11 minus.Ønsker deg og dine en riktig fin julefeiring videre.Masse klemmer fra Bodil..

    SvarSlett