torsdag 7. januar 2010

Bomtur!

Jammen er det godt boden er full med ved. Jeg fyrer hele dagen. Når gradestokken viser temperaturer rundt -30 hele dagen er det godt å ha et varmt hus.

I går skulle jeg benytte sjansen til å handle jakke på salg. Reklamen viste 30-50% avslag på den jakka jeg ønsker meg.

Startet tidlig og kjørte til Lørenskog. Skuffelsen var stor. Alt var utsolgt. Finnes ikke igjen noe sted fikk jeg beskjed om.


(bilde lånt fra Bergans)

Ja ja. Da får pengene bli i skapet til høsten, og jeg får handle til full pris når det kommer nytt. Sånn er det å lissom skulle være prisbevisst:-)

Nå håper jeg bare kulda kan dempe seg litt snart. Både hunder og jeg trenger litt mer luft enn en snartur ut i hagen.

3 kommentarer:

 1. Heisann, og riktig godt nytt år ;)
  Håper at du har hatt en fin jul ;)
  Så kjedelig at du ikke fikk kjøpt jakken du ønsker deg. Jeg prøver å handle på salg også men jeg har opplevd bomtur som deg. Noen ganger må man bare slå til, men det er jo så vanskelig å vite NÅR man skal gjøre det.

  Ha en flott dag ;)

  SvarSlett
 2. Hei.Kjempe fin jakke.Aina min kjære datter har hålt på i hele jula å nå får å få tak i en slik jakke fra Bergans hun og.På internett og butikker...vanskelig å få tak i.Spørs om den er veldig populær..Ønsker deg en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 3. I all verden... Ei dame som spiller Nintendo, har hunder, har sans for flotte jakker OG legger koselig kommentar igjen på min blogg? DET er ei dame etter min smak! :-)

  Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Flotte hunder du har forresten! Om du barberer dem så ligner de på mine små! hæhæhææ
  http://nakensaker.blogspot.com/

  Ha en flott ukeslutt!

  SvarSlett