tirsdag 12. januar 2010

Jeg fant, jeg fant!

Og hva fant jeg? Jo - en Bergans dunjakke - PÅ SALG!
Den var rød da, men det får bare gå. Har helt fra jeg var ung vært en type "svart" når det gjelder klær. Og det henger i fremdeles.


(bilde lånt fra Bergans)

Så nå kan kulda bare fortsette:-) I dag var det forresten "bare" -20 på morran. Det er jo 10 grader mildere enn det har vært de siste ukene. Jeg bor i et kuldehøl. Trenger ikke forflytte seg mer enn 1 mil unna, så er det flere grader mildere enn her.

Den ene bilen vår vil ikke starte, så gubben har tatt "min" bil, mens jeg har lånt min far sin bil. Utrolig så avhengig man blir av dette framkomstmiddelet.Det er så nydelig ute. Ønsket mitt for denne vinteren er mellom -10 og -5 grader, sol og masse frisk luft.Det er kaldt for de to gutta her og. Det blir litt lite trim om dagen, så da finner de heller på litt sprell inne. I går hadde de vært i garnposen min. Hadde litt av en jobb med å nøste opp igjen. Alt var en eneste stor floke:-)

5 kommentarer:

 1. Oj, så flott at du fant deg jakken som du ønsker deg. Og på salg ikke dårlig det. Ja det har blitt mildere her også, bare -7 i morges. Er jo nesten varmt jo ;D

  Ha en fin dag ;)

  SvarSlett
 2. Den så super ut! Og jeg liker rødt, man kan ikke være sort hele tiden, denne frisker opp!!
  Høres ut som de hadde det artig i garnposen din:D
  Ha en god dag videre og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Hei.Hælle dussen for noen nydelige hunder.Får så lyst til å være go med dem.Nydelig.Heldig du var kjempe fin jakke.Litt mildere hær nå ved kysten men er melt kaldere igjen.Ønsker deg en riktig fin Tirsdagskveld.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 4. Flott jakke - synes den var fin som rød. Ikke bare, bare å være hund når det er bikkjekaldt ute; hehe.

  Ønsker deg og vovsene en fin helg - klem fra Jannicke

  SvarSlett
 5. Hei og takk for besøket :-)
  Lady er en 6 mnd gammel Bichon Frise. Ikke verdens mest oppdradde, men helt klart verdens snilleste og vakreste <3
  Jeg syns også om litt rampestreker, og i går var det strikketøyet mitt som fikk gjennomgå... Men jeg fikk det tilbake på pinnen igjen. Blogget det forresten i går.
  Vakre tanker og god helg fra K@ri*

  SvarSlett